Advocaat Goes
Een brug slaan tussen
verschillende partijen

De medewerkers van Advocatenkantoor Zeeland

Maak kennis met de medewerkers van Advocatenkantoor Zeeland

Nicole Planthof

Mr. Nicole Planthof
advocaat

Nicole Planthof studeerde in 2011 af aan de Universiteit van Amsterdam in de privaatrechtelijke richting. Kort daarna is zij eerst als juridisch medewerker verbonden geraakt aan een advocatenkantoor in Middelburg. In 2013 is zij als advocaat beëdigd. Nicole adviseert en procedeert in uiteenlopende zaken. Haar nadruk ligt op het personen- en familierecht, huurrecht en bestuursrecht. Haar klanten bestaan uit particulieren en bedrijven. Nicole is tevens nauw betrokken bij de oprichting van serviceclub (Kiwanis) in Zeeland en zij is regelmatig aanwezig bij diverse netwerken, zoals OCG en BNI Oosterschelde. Nicole reist veel en houdt zich als trainer en speelster bezig met hockey.

planthof@advocatenkantoorzeeland.com

Mr. Cornelie Geijtenbeek
advocaat

Cornélie Geijtenbeek is sinds 2015 als juridisch medewerker werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland en met ingang van 2018 als advocaat. Zij is in 2017 afgestudeerd in de civielrechtelijke richting. Cornélie richt zich voornamelijk op de algemene civiele praktijk, met nadruk op het verbintenissen-, contracten- en goederenrecht. Zij heeft thans bijzondere aandacht voor privacyrecht en daarmee samenhangende vraagstukken. Cornélie houdt van reizen, lezen en netwerken. Zij is regelmatig te vinden bij diverse netwerkactiviteiten, zoals die van OCG, JOVB, BNI, BCCG en Regio-ondernemers.

geijtenbeek@advocatenkantoorzeeland.com

Mr. St├ęphanie Depuydt
juridisch medewerkster

Stéphanie Depuydt is sinds 2018 als juridisch medewerker werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland. Zij is begin 2018 aan de Universiteit Leiden afgestudeerd in de civielrechtelijke richting met als afstudeerrichting arbeidsrecht. Stéphanie richt zich voornamelijk op de algemene civiele praktijk toegespitst op de particuliere markt. Reeds vanaf eind 2015 is zij werkzaam geweest bij de wetswinkel Delfland en is zij vanaf medio 2016 tijdens haar studie werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Middelburg. Zij heeft thans bijzondere aandacht ontwikkeld voor het arbeidsrecht, letselschade en privacyrecht . Stéphanie houdt van zeilen, lezen, hardlopen en tennis. Zij is regelmatig te vinden bij diverse netwerkactiviteiten, zoals die van OCG, JOVB en BNI.

depuydt@advocatenkantoorzeeland.com