Advocaat Goes
Een brug slaan tussen
verschillende partijen

De medewerkers van Advocatenkantoor Zeeland

Maak kennis met de medewerkers van Advocatenkantoor Zeeland

Nicole Planthof

Mr. Nicole Planthof
advocaat

Nicole Planthof studeerde in 2011 af aan de Universiteit van Amsterdam in de privaatrechtelijke richting. Kort daarna is zij eerst als juridisch medewerker verbonden geraakt aan een advocatenkantoor in Middelburg. In 2013 is zij als advocaat beëdigd. Nicole heeft een algemene praktijk, waarin zij op uiteenlopend gebied adviseert en procedeert. Haar nadruk ligt op het personen- en familierecht, algemeen civiel recht en bestuursrecht. Nicole reist veel en heeft een passie voor koken en lezen. Zij is tevens nauw betrokken bij de oprichting van een serviceclub (Kiwanis) in Zeeland.

planthof@advocatenkantoorzeeland.com

Joeri Maas

Mr. Joeri Maas
juridisch medewerker

Joeri Maas is sinds 2014 als juridisch medewerker werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland. Joeri rondde zijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit in 2016 af in de strafrechtelijke richting. Inmiddels deed Joeri ook ervaring op het gebied van incasso’s. Joeri richt zich op de algemene praktijk met de nadruk op het strafrecht en incasso’s. Joeri houdt van reizen en sportieve uitdaging. 

jmaas@advocatenkantoorzeeland.com

Mr. Cornelie Geijtenbeek
juridisch medewerkster

Cornélie Geijtenbeek is sinds 2015 als juridisch medewerker werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland. Cornélie richt zich voornamelijk op de algemene civiel praktijk, met nadruk op het verbintenissen-, contracten- en goederenrecht. Zij is in 2017 afgestudeerd in de civielrechtelijke afstudeerrichting, waarbij haar focus ligt op het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en goederenrecht. Cornélie houdt van reizen, lezen en tennis.

geijtenbeek@advocatenkantoorzeeland.com