Advocaat Goes
Een brug slaan tussen
verschillende partijen

De medewerkers van Advocatenkantoor Zeeland

Maak kennis met de medewerkers van Advocatenkantoor Zeeland

Nicole Planthof

Mr. Nicole Planthof
advocaat

Nicole Planthof studeerde in 2011 af aan de Universiteit van Amsterdam in de privaatrechtelijke richting. Kort daarna is zij eerst als juridisch medewerker verbonden geraakt aan een advocatenkantoor in Middelburg. In 2013 is zij als advocaat beëdigd. Nicole adviseert en procedeert in uiteenlopende zaken. Haar nadruk ligt op het personen- en familierecht, huurrecht en bestuursrecht. Haar klanten bestaan uit particulieren en bedrijven. Nicole is tevens nauw betrokken bij de oprichting van serviceclub (Kiwanis) in Zeeland en zij is regelmatig aanwezig bij diverse netwerken, zoals OCG en BNI Oosterschelde. Nicole reist veel en houdt zich als trainer en speelster bezig met hockey.

planthof@advocatenkantoorzeeland.com

Mr. Cornélie Geijtenbeek
advocaat

Cornélie Geijtenbeek is sinds 2015 als juridisch medewerker werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland en met ingang van 2018 als advocaat. Zij is in 2017 afgestudeerd in de civielrechtelijke richting. Cornélie richt zich voornamelijk op de algemene civiele praktijk, met nadruk op het verbintenissen-, contracten- en goederenrecht. Zij heeft thans bijzondere aandacht voor privacyrecht en daarmee samenhangende vraagstukken. Cornélie houdt van reizen, lezen en netwerken. Zij is regelmatig te vinden bij diverse netwerkactiviteiten, zoals die van OCG, JOVB, BNI, BCCG en Regio-ondernemers.

geijtenbeek@advocatenkantoorzeeland.com

Mr. drs. Christian Huijsmans
advocaat

Christian Huijsmans is in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in het privaatrecht. In datzelfde jaar is hij beëdigd als advocaat. Christian is met ingang van 1 augustus 2018 werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland. Daarvoor was hij gedurende tien jaren werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in Bergen op Zoom. Hij is op diverse vlakken nog actief in de regio Bergen op Zoom en Steenbergen.

Gaandeweg heeft Christian zich steeds meer toegelegd op het onroerend goedrecht. Hij adviseert met name over het huurrecht, het bouwrecht en geschillen die voortvloeien uit de koop van onroerend goed. Daarnaast heeft hij oog voor de bestuursrechtelijke aspecten (omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen).

Christian heeft in 2015 de postdoctorale specialisatiestudie onroerend goedrecht aan de Grotius Academie met succes afgerond. Sinds 2016 heeft Christian al een zeventigtal uitgebreide webartikelen gepubliceerd op zijn website www.rechtenvastgoed.nl.

Christian behandelt daarnaast al ruim tien jaren familierechtelijke zaken over echtscheiding, alimentatie en gezag. Hij is daarmee in de regio’s Goes en Bergen op Zoom één van de weinige mannelijke advocaten.

Naast zijn praktijk is Christian lid van de Geschillencommissie woningcorporaties Walcheren.

huijsmans@advocatenkantoorzeeland.com

Mr. Stéphanie Depuydt
juridisch medewerkster

Stéphanie Depuydt is sinds 2018 als juridisch medewerker werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland. Zij is begin 2018 aan de Universiteit Leiden afgestudeerd in de civielrechtelijke richting met als afstudeerrichting arbeidsrecht. Stéphanie richt zich voornamelijk op de algemene civiele praktijk toegespitst op de particuliere markt. Reeds vanaf eind 2015 is zij werkzaam geweest bij de wetswinkel Delfland en is zij vanaf medio 2016 tijdens haar studie werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Middelburg. Zij heeft thans bijzondere aandacht ontwikkeld voor het arbeidsrecht, letselschade en privacyrecht . Stéphanie houdt van zeilen, lezen, hardlopen en tennis. Zij is regelmatig te vinden bij diverse netwerkactiviteiten, zoals die van OCG, JOVB en BNI.

depuydt@advocatenkantoorzeeland.com