Advocatenkantoor Goes
Een brug slaan tussen
verschillende partijen

Maak kennis met het team van Advocatenkantoor Zeeland

De aan Advocatenkantoor Zeeland verbonden advocaten zijn stuk voor stuk perfectionisten op hun vakgebied. Het is een jong team met ruime ervaring en een groot netwerk.

“Heel veel geschillen zijn op te lossen met heldere en open communicatie.”

Mr. Roeland Maat

Mr. Roeland Maat

Roeland Maat studeerde in 1999 af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn afstudeerrichting was fiscaal recht. Hij werd beëdigd als advocaat in 2000 en was daarna ruim 12 jaar werkzaam bij Wouters & Maat Advocaten. Daar legde hij zich toe op fiscale zaken en privaatrecht, waaronder erfrecht en ondernemingsrecht. Hij heeft daarnaast een opleiding tot mediator gevolgd. Roeland Maat is lid van de Zijkamer en aangesloten bij OCG.

maat@advocatenkantoorzeeland.com

Mr. Fabian Berkhof

Mr. Fabian Berkhof

Fabian Berkhof is specialist op het gebied van aansprakelijkheids- en ondernemingsrecht. Begin 2007 studeerde hij af in de bedrijfsjuridische richting aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In datzelfde jaar werd hij als advocaat beëdigd. De postdoctorale specialisatieopleiding Aansprakelijkheid en Onderneming bij de Grotius Academie rondde hij met goed gevolg af in 2012. Vervolgens heeft hij in 2016 de postdoctorale specialisatieopleiding Personenschade aan diezelfde academie met goed gevolg afgerond en volgt hij eind 2018 de postdoctorale specialisatieopleiding Arbeidsrecht, eveneens aan de Grotius Academie. Zijn klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit verzekeraars, ondernemers en particulieren waaronder letselschadeslachtoffers en werknemers. Fabian is voorzitter van serviceclub Kiwanis Tholen en diverse zakelijke netwerken, zoals BNI, OCG, Businessclub Contact & Communicatie Goes, JOVB en Regio Ondernemers Zeeland.

berkhof@advocatenkantoorzeeland.com

Mr. Michiel Krijger

Mr. Michiel Krijger

In 2004 rondde Michiel Krijger zijn rechtenstudie Nederlands Privaatrecht af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In hetzelfde jaar is hij beëdigd en begon hij aan de beroepsopleiding advocatuur. Bij een middelgroot advocatenkantoor in Middelburg ontwikkelde hij zich aanvankelijk op het gebied van het personen- en familierecht, het bestuursrecht en het strafrecht. Vanaf 2009 legt hij zich volledig toe op het personen-, familie- en erfrecht. Michiel verleent rechtsbijstand in procedures, adviseert cliënten en treedt op als (scheidings)bemiddelaar. Michiel is ook het eerste aanspreekpunt voor cliënten met familierechtelijke vragen die aankloppen bij Het Zeeuwse Scheidingshuis, de Landelijke Alimentatiedesk en de Nationale Adviesbalie, waar ons kantoor bij is aangesloten.

krijger@advocatenkantoorzeeland.com