Een brug slaan tussen
verschillende partijen

Mr. drs. Christian Huijsmans

 

 

 

Mr. drs. C.G. (Christian) Huijsmans
partner

Christian Huijsmans is in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in het privaatrecht. In datzelfde jaar is hij beëdigd als advocaat. Christian is met ingang van 1 augustus 2018 werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland. Daarvoor was hij gedurende tien jaren werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in Bergen op Zoom. Hij is op diverse vlakken nog actief in de regio Bergen op Zoom en Steenbergen.

Gaandeweg heeft Christian zich steeds meer toegelegd op het onroerend goedrecht. Hij adviseert met name over het huurrecht , het bouwrecht en geschillen die voortvloeien uit de koop  van onroerend goed. Daarnaast heeft hij oog voor de bestuursrechtelijke aspecten (omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen).

Christian heeft in 2015 de postdoctorale specialisatiestudie onroerend goedrecht aan de Grotius Academie met succes afgerond. Sinds 2016 heeft Christian al een zeventigtal uitgebreide webartikelen gepubliceerd op zijn website www.rechtenvastgoed.nl.

Christian behandelt daarnaast al ruim tien jaren familierechtelijke zaken over echtscheiding , alimentatie en gezag .

Naast zijn praktijk is Christian lid van de Geschillencommissie woningcorporaties Walcheren.

E-mail : huijsmans@advocatenkantoorzeeland.com

Christian Huijsmans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • vastgoedrecht (bouwrecht)
  • huurrecht
  • personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.