Advocatenkantoor Goes
Een brug slaan tussen
verschillende partijen
Mr. N.P.M. (Nicole) Planthof

Mr. N.P.M. (Nicole) Planthof
advocaat

Nicole Planthof studeerde in 2011 af aan de Universiteit van Amsterdam in de privaatrechtelijke richting. Kort daarna is zij eerst als juridisch medewerker verbonden geraakt aan een advocaten-kantoor in Middelburg. In 2013 is zij als advocaat beëdigd.

Nicole adviseert en procedeert in uiteenlopende zaken. Haar nadruk ligt op het personen- en familierecht. Zij is aangemeld als aspirantlid Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) . Daarnaast behandelt zij zaken in het huurrecht en bestuursrecht. Haar klanten bestaan uit particulieren en bedrijven.

Nicole is tevens nauw betrokken bij de oprichting van serviceclub (Kiwanis) in Zeeland en zij is regelmatig aanwezig bij diverse netwerken, zoals OCG en BNI Oosterschelde. Nicole reist veel en houdt zich als trainer en speelster bezig met hockey.

E-mail: planthof@advocatenkantoorzeeland.com

Nicole Planthof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten hetvolgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

  • personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is zijverplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.