Een brug slaan tussen
verschillende partijen

Mr. N.P.M. (Nicole) Planthof

 

 

 

Mr. N.P.M. (Nicole) Planthof

partner

Nicole Planthof studeerde in 2011 af aan de Universiteit van Amsterdam in de privaatrechtelijke richting. Kort daarna is zij eerst als juridisch medewerker verbonden geraakt aan een advocaten-kantoor in Middelburg. In 2013 is zij als advocaat beëdigd.

Nicole adviseert en procedeert met name op het gebied van het personen- en familierecht . Zij is aspirant-lid van vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS ). Daarnaast behandelt zij zaken in het huurrecht en bestuursrecht. Haar klanten bestaan uit particulieren en bedrijven.

Nicole is lid van Kiwanis Ladies Zeeuwse Eilanden (i.o.). Een serviceclub die zich naast de bekende doelstellingen richt op persoonlijke ontplooiing en ‘Serving the childeren of the world’. Daarnaast is zij regelmatig aanwezig bij diverse netwerkbijeenkomsten, zoals OCG en BCCG.

E-mail: planthof@advocatenkantoorzeeland.com

Nicole Planthof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten hetvolgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

  • personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is zijverplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.