Een brug slaan tussen
verschillende partijen

Mr. A.C.F. (Fabian) Berkhof

Mr. A.C.F. (Fabian) Berkhof
partner

Fabian Berkhof is specialist op het gebied van het Aansprakelijkheids-  en Ondernemingsrecht . Begin 2007 studeerde hij af in de bedrijfsjuridische richting aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In datzelfde jaar werd hij als advocaat beëdigd.

Fabian heeft vier postdoctorale specialisatieopleidingen met goed gevolg afgerond bij de Grotius Academie:

- Onderneming en Aansprakelijkheid (2012);

- Personenschade (2016);

- Arbeidsrecht (2019);

- Vennootschaps- en Ondernemingsrecht (2022).

Fabian adviseert, onderhandelt en procedeert hoofdzakelijk in civielrechtelijke aangelegenheden. Zijn klantenkring bestaat uit verzekeraars, ondernemers en particulieren waaronder letselschadeslachtoffers en werknemers.

Fabian is President van serviceclub Kiwanis Tholen en tevens lid van diverse zakelijke netwerken, zoals BNI, OCG, Businessclub Contact & Communicatie Goes, JOVB,  Regio Ondernemers Zeeland en Business Netwerk Zeeland (BNZ).

E-mail: berkhof@advocatenkantoorzeeland.com

 

Fabian Berkhof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • arbeidsrecht
  • letselschaderecht
  • ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.